Автор: Павлина Живкова, Труд Следвайте Гласове в Телеграм Правителството е създадено, за

...
Автор: Павлина Живкова, Труд Следвайте Гласове в Телеграм Правителството е създадено, за
Коментари Харесай

Румен Петков: Тагарев е служител на военното министерство на Украйна

Автор: Павлина Живкова, " Труд "  Следвайте " Гласове " в Телеграм

Правителството е основано, с цел да даде на Украйна всичко, което бъде поискано. И това украинският прислужник Тодор Тагарев показва с всяка своя обществена поява. Правителството е несигурно, основано в недостатък и измами и ще си отиде с пороци и измами. За страдание, сметката ще я платим ние. Това споделя в изявление за „ Труд news “ Румен Петков.

Няма да подадат оставка, до момента в който не изпълнят всички поръчки, които са им дадени извън

- Господин Петков, от петък ППДБ упорстват ГЕРБ да се подпише под седем точки, дадени от тях. Въпросът, който си задават българите е предстоят ли следващи предварителни парламентарни избори?

 - Това държавно управление е основано с машинация, от машинация и за машинация. Защо е основано с машинация? Защото всички си спомняме думите на Кирил Петков: „ Ние сме политиците, които извършват обещанията си “, а погази митинга, погази вота на тези 600 000 души, които го поддържаха. Правителството е основано, с цел да даде на Украйна всичко, което бъде поискано. И това украинският прислужник Тодор Тагарев показва с всяка своя обществена поява. Оня ден загатна, че като ни изискат C-300, а те са ни поискали, ние ще създадем всичко допустимо да им ги предоставим. Т. е. те са ни вкарали във войната. Те съществуват посредством машинация, посредством която се докопват до грабежа. Политическа партия и Демократична България ще бягат от съглашение, тъй като то дефинитивно ще легитимира обединението, само че без съглашение няма ръководство на никое място по света. Без съглашение ще се вземат решения „ на парче “ и всичко ще бъде безредно. Няма да изненадам никого като кажа, че страната на практика няма нито стотинка и тезите, с които ни обливат жълто и синьо-кафявите медии са толкоз настрана от истината, колкото и декларациите за честност на реализаторите на непознати поръчки. Правителството е несигурно, основано в недостатък и измами и ще си отиде с пороци и измами. За страдание сметката ще я платим ние.

- Вярвате ли, че ще подадат оставка, или това е опит за рекет?

- Те няма да подадат оставка, до момента в който не изпълнят всички поръчки, които са им дадени извън. Това, че се пробват да се докарат пред хората, които са ги одкрепили е в допълнение позорящ факт. Ние даваме ли си сметка какво значи мандатоносителят ППДБ да провежда митинг против себе си? Това е български почин, който ще бъде изучаван в политическите науки като израз на шизофрения. По създание Политическа партия и Демократична България са патология на българската политика.

- Как да си разбираем, че ГЕРБ които имат задоволителен опит в политиката одобриха, да поддържат държавно управление с мандата на ППДБ? И за какво всички бягат от думата коалиция?

- Разбира се, че има коалиция и никой сериозен и разумен човек не позволява шарлатанията, която твърди, че няма коалиция. Приказките за евроатлантическо болшинство, за болшинство на смяната демонстрират, че сме очевидци на всякакво друго болшинство, само че не и на българско болшинство. Няма какво да си обясняваме за ГЕРБ. Те просто изпързаляха тази тайфа. Господин Пеевски е главният мотор на конституционните промени и от време на време той е по този начин добър да приема хленчещият Христо Иванов, да му отделя по половин час... Половин час, в който пленарната зала взема решение да извади следствието от прокуратурата. Христо Иванов не е споделил дума по този мотив. А това е действителна правосъдна промяна! Христо Иванов не споделя и дума, тъй като не схваща материята. Тази материя постоянно му е била непозната. Той приказва за правосъдна промяна, без да каже какво значи тя. Те приказват за конституционна промяна, а никой не споделя какво желаят да трансформират.

- Кой ще я прави конституционната промяна, откакто в Народното събрание няма нито един конституционалист?

- Мисля, че Политическа партия и Демократична България демонстрираха техния любимец - Стою правото и всеки български правист - новак или мастит би трябвало да види визията на Политическа партия и Демократична България за върховенството на юридическата мисъл. Съдебната промяна няма по какъв начин да стане без съвет, който да включва престижи в университетските среди като Пламен Киров, Сашо Пенов, Даниел Вълчев, Борис Велчев... Но тях няма кой да ги предложения, тъй като Христо Иванов и Кирил Петков не ги познават. А имената, които загатвам са на изключителни престижи и на изключителни адвокати и на първо място честни хора. А тези три характерности изключват Петков и Иванов да ги познават. Те ще продължат да си приказват за правосъдна промяна, която е в сигурните ръце на Стою Правото.

- Ще има ли правосъдна промяна или тя завърши със промяната на Иван Гешев с Борислав Сарафов?

- И с ваденето на следствието от прокуратурата. Смаян съм от обстоятелството, че нито един анализатор не обръща внимание на този факт. Смятам, че тези неуки хора, нямат никаква визия каква правосъдна промяна желаят, считат да яхнат правосъдната власт. Защо осем месеца, по времето на държавното управление на Кирил Петков не попълниха състава на Висш съдебен съвет, за какво не избраха нов инспекторат, за какво не попълниха състава на Конституционния съд? Те са неуки те не схващат правосъдната система, те нямат отношение към справедливостта и правораздаването. Преди година предизвестих, че бойко Борисов ще ги изтъркаля до такава степен, че този състав на Висш съдебен съвет ще освободи Иван Гешев и ще избере новия основен прокурор. Какво неразбираемо има в това малко изречение?

- Още ли смятате, че този Висш съдебен съвет ще избере новия основен прокурор?

- Той е задължен по закон. Има времеви периоди в закона за правосъдната власт. Единственото решение, което може да бъде признато от Христо Иванов е да го създадем него основен прокурор, или да бъде определен основен прокурор, посочен от него. Решението естествено ще бъде в съгласие с господин Пеевски, тъй като за всички е ясно, че Христо Иванов няма стъпка, която да не е съгласувал с господин Пеевски. Не се впечатляваме от устрема на някакви анализатори, които се пробват да ни изясняват, че Демократична България са някакви мотори. Те са мотори на убийството на България.

- Бюджетът ли ще бъде първото същинско тестване пред кабинета „ Денков “?

- Пред този кабинет няма никакви тествания. Пред този кабинет има задача - да даде С-300 на Украйна, да даде въоръжението, което желае Украйна, да даде боеприпасите, които желае Украйна и да изпрати доброволчески корпус в Украйна. Те имат задания. Те нямат провокации. Кой приказва съществено за бюджет? Чул съм до в този момент двама министри да се ангажират съществено с тематиката, с която са натоварени - единият е на земеделието, а другият на енергетиката. Има една гениална фотография - на едно безличие с една морално укрепнала женица - посланикът на Украйна Олеся Илашчук с попадналия в българското държавно управление украински прислужник Тодор Тагарев. Снимката споделя всичко. Жената гледа достолепно, безапелационно, а Тагарев е чинно усмихнат като прислужник, на който ръководителят даже не му обръща внимание.

- Това с доброволците не е ли пресилено, не е ли неистина, която всява страхове?

- Първата стъпка е направена с признанието, че ще готвим фелдшери, медици и хора със здравна подготовка, които да бъдат изпратени в Украйна. Ще готвим и украинци, които да бъдат на първа линия. Когато предупредихме, че ще пратим С-300 те си замълчаха и седмица по-късно Тагарев сподели, че би трябвало специфичните платформи да ги имаме поради и даде образец с С-300.

- Как им хрумна да сложат Тодор Тагарев за боен министър?

- Той не е боен министър, той е министър на войната. Той е прислужник на Украйна. Повтарям за енти път. Той е на заплата в украинско характерно ведомство. Бил е на заплата от 2009 до 2014 година и по моя информация не е спрял да получава пари оттова. Той е щатен чиновник на министерството на защитата на Украйна. Нека да каже, че не е правилно. Той си премълчава по понятни аргументи.

- Все още ли работи за украинското военно министерство?

- Подходът на тези служби е подобен, че стартират ли да ти заплащат един път, последното нещо, което ти заплащат е последният ти път. Да е жив и здрав, наблягам дебело.

- Като заговорихте за Украйна, прави ли ви усещане, че в последните дни устремът на Зеленски нещо спря.

- Зеленски живее с убеждението, че командва НАТО, командва Европейски Съюз. Към нас е по-пренебрежителен - праща ни външния си министър. Ние не желаеме да виждаме истината. Говори ни се, че сме жертва на съветска агитация. Аз изтъквам Робърт Кенеди-младши, който споделя: Ние обградихме Русия отвред с ракети. Ние, Съединени американски щати - извършихме преврата в Украйна 2014 година Цитирам Джефри Сакс - Ние започнахме войната против Русия, извършвайки преврата през 2014 година И той сочи като мотив изказването на Виктория Нюланд. Това съветска агитация ли е? Ако Робърт Кенеди и Джефри Сакс са представителите на съветската агитация, да сме наясно до каква степен е стигнал Кремъл. Зеленски не е в положение да продължи. Ако можеше да напредне, той щеше да го направи, с цел да може на срещата на върха на НАТО да желае и да желае и да желае. Но той не може, тъй като към този момент не разполага с жива мощ. Ние някак си пропуснахме, че те оповестиха всеобща готовност. Добре би било да му покажем фотосите на украинските джипове в България. Тези джипове кого разхождат? Това не е съветска агитация. Става въпрос за едни украински джипове, които разхождат едни богати украинци. Тук и в цяла Европа. Гледах едно нравствено проваляне по зелено-кафявия ефир. Не мога да си обясня по какъв начин могат да се изговорят толкоз доста погрешни неща и същия този човек на другия ден да се среше и да отиде на работа. Ние сме имали външен министър, който афишира по какъв начин Путин избягал от Москва и това сринало дефинитивно престижа му. Ние даже не желаеме да забележим тежкия колапс и избиването на хора на Капитолия преди 4 години. Толкова ли не виждаме зоологическият възторг, обзел редица западни медии и анализатори? Един от нашите кухендери обяви7 Ние гледаме онлайн краят на Путин. Това може да го каже или човек прекомерно напреднал с алкохола, или човек прекомерно изостанал в умственото си развиване.

- Истински ли беше метежът на Пригожин, или бе инспириран с друга цел, каквито тайни теории се появиха?

- Аз не мога да разясня какво е било, само че резултатът е, че Путин не позволи проливането на съветска кръв. Пригожин явно видя, че никой не потегля с него. Той видя висшите военни, видя военачалник Суровикин, който беше повече от безапелационен: Спрете, приберете се, ние водиме война дружно. Той видя, че губернаторите са изрично срещу това, което той прави. Гледахме клиповете от Ростов на Дон. Видяхме старата жена, която биеше с чантите двама с автомати и ги питаше: Защо ни унищожавате града? Това е реакцията на съветския народ. Аз като виждам някои нашите малките екрани, от три месеца се чудя Зеленски като стои пред Кремъл не хвана ли разширени вени. Трябва да има мярка.

- А кой сътвори Пригожин?

- Аз не мога да кажа кой го е основал, тъй като част от биографията на неговата войска е в Африка и има много съществени позиции и в Судан, и в Сирия, и в други страни. Фактът, че набегът му в Русия се провали пагубно демонстрира, че властта се грижи за живота на съветските жители.

- Нормално ли е съгласно вас, една частна войска да взе участие във войната и никой да не я спре?

- Не е обикновено. Но не мисля, че някой е желал да ги спре с проливане на кръв. Ако желаеха, щяха да ги спрат още в Ростов. Нали разбираме, че украинската войска всеки ден прави десетки опити в така наречената контраатака.

- „ Вагнер “ бяха на страната на съветската войска, бяха на страната на Русия...

- Мисля, че те стопираха, тъй като схванаха, че съветската войска е против това, което те вършат. Те не бяха спрени със пукотевица, не бяха спрени с ракети. Те бяха спрени с възприятието за принадлежност на руснака към Русия.

- Т. е. към тях е имало отрицателно отношение?

- Това се видя в обществените мрежи. И в Ростов на Дон и в други градове. Фактът, че никой не потегли с тях е индикативен. Мисля, че превъзбудата на Пригожин пристигна от указа на Путин, че всички, които желаят да продължат да вземат участие, би трябвало да преминат на страната на съветската войска и отсам пристигна реакцията на Пригожин, че само и единствено той ще взема решения за частната си войска. Смятам, че сходни частни групировки са нездравословни.

- Може ли да се предвижда по кое време ще свърши тази война?

- Не мисля. Това, което видяхме - клякането на държавния секретар на Съединени американски щати Блинкен в Китай. Там той доста ясно кажа: Ние нямаме никакви искания, имаме отношение към обединен Китай, което значи, че Съединени американски щати си остъргаха проблемите по тематиката Тайван. Очевидно е, че в Съединени американски щати има доста тежки процеси, които вървят против корупцията на семейство Байдън. Очевидно е, че в Европа има отвращение от прокуратурата да проверява свадите с Коронавирус и закононарушенията. Това са все аргументи Съединени американски щати и Европа да желаят война. Даваме ли си сметка какво значи фраза на на Тагарев, че мирът не е решение? Мирът не е излаз. Същото нещо го приказват фон дер Лайен, Байдън... Да проследим логиката на Робърт Кенеди-младши и на Джефри Санкс, които приказват с мого съществени причини за финансовия колапс в Съединени американски щати. Пет банки банкрутираха от началото на годината в Съединени американски щати. Т. е. тези хора не са заинтригувани войната да свърши. Войната няма да приключи до момента в който стремежът на режима в Съединени американски щати е да прикрива корупцията на семейство Байдън, а стремежът на Урсула фон дер Лайен е да се прикрива корупцията с имунизациите и ние всички сме попаднали под щампата: Мир, да, само че единствено когато Украйна завоюва войната. А тази война я плащаме ние и украинския и съветския народ.

Румен Петков е роден на 23 юни 1961 година в Плевен. Бил е кмет на родния си град, министър на вътрешните работи в кабинета “Станишев ”, три мандата депутат от Българска социалистическа партия. Един от съучредителите на партия АБВ. От третия конгрес на АБВ е ръководител на партията.

Инфо: " Труд "

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР